اغلب والدین نگران درس مشق و یادگیری فرزندشان هستند و اکثرا سوالاتی ازاین قبیل میپرسند که ؛
– چکار کنم فرزندم خوب یاد بگیرد؟
– چه کار کنم فرزندم به درس و مشق علاقهمند شده و تکالیفش را انجام دهد؟
– چه کار کنم آینده تحصیلی فرزندم تامین شود و بتواند به نحو احسنت یاد بگیرید ؟
تا اخر این مقاله با ما همراه باشین و پاسخ وسوالاتتون رو دریافت کنین
عوامل مؤثر در یادگیری کودکان :
یادگیری و مدرسه به عوامل مختلفی بستگی داره :
اینکه فرزندمون به تحصیل علاقمند بشه و خوب یاد بگیره، به عوامل زیادی بستگی داره که از جمله آنها میتوان به سیستم آموزشی، محتوای آموزشی، یاد دهنده، یاد گیرنده، والدین و شرایط جامعه اشاره کرد.
برخی از این عوامل دست ما نیستند که ما قدرت تاثیر گذاری در انها را داشته باشیم اما در برخی دیگرما میتوانیم مستقیماً در آنها دخل و تصرف کرده و با تغییر روش، آنها را بهبود بخشیم .
ما نمی توانیم تغییر موثری در بحثهایی چون محتوای آموزشی و سیستم آموزشی و حتی گاهی یاد دهنده ها ایجاد کنیم.
اما در مورد اینکه والدین چه کارهایی انجام بدهند و یادگیرنده چه تواناییهایی داشته باشه، تاثیر مستقیمی بر روی یادگیری خواهد داشت.
نقش والدین در فراگیری کودکان
یکی از عوامل مهم ایجاد انگیزه به یادگیری والدین میباشد.
دومین عامل مؤثر تواناییهای فرد است . آیا فرد توانایی یادگیری آن موضوع را دارد یا ندارد؟
سومین عامل، کانال یادگیری هست. کانال یادگیری و راه های شناختی و ارتباطی هر فرد با پیرامونش متفاوتتر از افراد دیگر هست و اگر ما بتوانیم کانال یادگیری فرد را شناسایی کنیم و بر اساس اون محتوای آموزشی را ارائه دهیم، بهترین نتیجه را خواهیم گرفت.
شناخت هوش غالب، قدمی بزرگ در آموزش
مطلب بعدی که در بحث یاد گرفتن فرزندمون تاثیرگذار خواهد بود شناخت هوش غالب اون هست، اگر ما هوش غالب فردی را تشخیص داده و بتوانیم در راستای اون محتوای آموزشی رو ترجمه و با هوش غالب فرزند ترکیب کنیم میتوانیم در بحث آموزش بهترین نتیجه رو بگیریم.
چنانچه فرزند شما هوش غالبی مثل هوش طبیعتگرا داشته باشد شما میتوانید حتی مباحثی مثل ریاضی ، املاء، انشاء و سایر دروس رو به زبان طبیعت و در قالب هوش طبیعتگرا به فرزند خود آموزش دهید.
نکات مهم در فراگیری فرزندانمون
پس نکات مهمی که ما باید در فراگیری فرزندمون در نظر بگیریم اینه که : باید شناخت کافی از فرزندمون داشتهباشیم . شناخت از توانایی های او ، از کانال و سبک یادگیری او و از هوش غالب او؛ که این عوامل باعث میشوند فرزند ما انگیزهای بیشتری دریافت کرده و به دروس خود علاقهمند شود.
در منابع مختلف آمده هر مطلبی رو میتوان به هر کسی یاد داد بهشرط اینکه به زبان خودش باشد.
بیایید با همدیگر وقت و انرژی بذاریم ، برای شناخت فرزندمون و زبان او برای شناخت تواناییها و کانال یادگیری او و برای شناخت هوش غالبش
اگر میخواهید با روشهای شناخت فرزندتون آشنا بشید روی لینک زیر کلیک کرده و با روش شناخت نقاط قوت و ضعف به سبک مهد مهارت آشنا شوید.
دیدگاهتان را بنویسید